Generelt

I princippet er selve Woolab-plugin’et gratis, men for at udnytte dets muligheder, kræver det at man bestiller en licens-/produktnøgle. Det er vigtig at hver webshop har sin egen nøgle ellers bliver deres indstillinger overskrevet, hvis man f.eks. har to webshops, som deler nøgler med hinanden.

Inde på woolab.dk kan man gå ind og bestille en licens, hvilket binder én til et gratis abonnement. Plugin’et kører på det, der hedder transaktioner, hvor de første 10 transaktioner er gratis at benytte. Når man overskrider de 10, så bliver ens abonnement opgraderet til et betalingsabonnement efter få minutter. Lige så snart ens abonnement er blevet opgraderet, er beløbet allerede blevet trukket. Her kan man se grænserne og hvad man skal betale for sit abonnement: Woolab Subscription Tiers.

En tranaktion er en specielt handling man foretager sig ved at bruge én af plugin’ets funktioner. Det kunne f.eks. være at overføre en faktura til E-conomic, eller også bogføre den. Et tredje eksempel kunne være, at man downloader en pakkelabel.

Efter man har bestilt en licens og har fået en ordrebekræftelse på sin e-mail, så indeholde e-mailen en nøgle til vores API. Den skal man kopier og indsætte den nedenunder Produktnøgle.

Efter man har trykket Gem og produktnøglen er gyldig, så får man to ekstra faner i menuen, Generelt og Avanceret.