Tryk på Hent dit Agreement Grant Token her!. E-conomic vil bede vedkommende om at logge ind først, hvis man ikke allerede er logget ind. Log ind, og derefter tryk på Tilføj app for at hente ens token.

Kopiér token’en og indsæt den i feltet Agreement Grant Token, hak Aktiveret-feltet af, og til sidst tryk på Gem.

Hvis der ikke meldes nogle fejl, så vil det sige at der nu er forbindelse til den E-conomic konto, som man har tilføjet app’en fra. Herfra er det vigtigt at indsætte de rigtige oplysninger i felterne under de generelle indstillinger, så de passer med kundens behov.

Ordreindstillinger:

Billedet til venstre viser standardindstillingerne. Billede til højre viser specifikke indstillinger for en bruger.

Overførselsmetode:
Lad plugin’et overføre fakturaerne automatisk til E-conomic eller overfør dem selv manuelt til E-conomic. Hvis man har en webshop, hvor ordrene bliver gennemført med det samme, og man ikke behøver at rette i hver enkel ordre, så anbefales det at man vælger Automatisk. Ellers vælg Manuelt.

Medarbejdernummer:
Sæt et nummer for medarbejderen. Lige nu bruges medarbejdernummeret til at tjekke om der er forbindelse til E-conomic, da der umiddelbart ikke er en hurtig og direkte løsning på det endnu. Derudover, så sendes medarbejdernummeret sammen med fakturaen, men det er ikke blevet tjekket om der er behov for det endnu.

Tjek om medarbejderen findes i E-conomic. Hvis ikke, så opret en og indsæt medarbejdernummeret (Nr.) i feltet Medarbejdernummer.

Kundeprefixnummer:
Sæt et prefixnummer for kunderne. Dette giver dig mulighed for at separere dine kunder fra dine andre webshops, så de ikke bliver overskredet. F.eks. hvis du har et prefixnummer for kunderne, som lyder 5000, så vil dét nummer blive brugt sammen med ordre ID’et. Hvis ordre ID’et er 58, vil det svare til 500058.

BEMÆRK: Hvis det endelige kundenummer overskrider 9 cifre, så vil det automatisk blive forenet med prefixnummeret, uafhængigt om kundeprefixnummerfusion er slået til eller ej.

Kundeprefixnummerfusion:
For eksempel, hvis du sætter dit kundeprefixnummer til 5000 og slår funktionen til, så vil dit kundeprefixnummer blive forenet med ordre ID’et. Hvis ordre ID’et er 58, vil det svare til 5058.

Kundenummer som telefonnummer:
Sæt dine kunders telefonnummer som deres kundenummer.

BEMÆRK: Hvis ingen af indstillingerne for kundenummer er angivet, så vil kundenummeret få ordre ID’et, hvis kunden ikke er registreret. Hvis kunden allerede er registreret, så vil plugin’et bruge kundens kunde ID.

Kundegruppenummer:
Sæt et gruppenummer for kunden. Hvis man sætter det til 2 i stedet for 1, så vil kunderne være i kundegruppe 2.

Produkt SKU-ID:
Dette vil tilføje produkt ID’et til dit produkt SKU. F.eks. vil dit produkt SKU (varenummer) ende med at blive “varenummer-5”.

Hvis denne funktion ikke er slået til, så vil plugin’et kun arbejde med produkt ID’et.

Produktprefixnummer:
Sæt et prefixnummer for produkterne. Dette giver dig mulighed for at separere dine produkter fra dine andre webshops, så de ikke bliver overskredet. F.eks. hvis du har et prefixnummer for produkterne, som lyder 4000, så vil dét nummer blive brugt sammen med produkt ID’et. Hvis produkt ID’et er 5, vil det svare til 40005.

BEMÆRK: Denne funktion virker kun, hvis produktet ikke har et varenummer.

Produktprefixnummerfusion:
For eksempel, hvis du sætter dit produktprefixnummer til 4000 og slår funktionen til, så vil dit produktprefixnummer blive forenet med produkt ID’et. Hvis produkt ID’et er 5, vil det svare til 4005.

Produktgruppenummer:
Sæt et gruppenummer for produkterne. Hvis man sætter det til 2 i stedet for 1, så vil produkterne være i produktgruppe 2.

Fragtnummer:
Sæt et nummer for fragten. Det er også tilladt at bruge bogstaver. Hvis dette felt er tomt, vil fragtnummeret være dets produkt ID.

Nummer for Betalingsbetingelserne:
Sæt et nummer for betalingsbetingelserne.

Nummer for Vat Zone:
Sæt et nummer for vat zone.

Layoutnummer:
Sæt et nummer for layoutet.

EAN fakturering:
Aktivér/deaktivér muligheden for EAN fakturering.

EAN Kunde gruppe nummer:
Sæt et EAN-gruppenummer for kunderne. Når en kunde i din webshop indtaster et EAN-nummer på checkoutsiden, vil kunden blive sat i denne gruppe.

Bogføring – E-mail:

Fra:
Sæt e-mailens afsender.

Titel:
Sæt e-mailens titel.

Brødtekst:
Sæt e-mailens brødtekst.

Fakturaens Filnavn:
Sæt filens navn, som indeholder selve fakturaen. Filen er en .pdf-fil.

Ordresiden:

På hver enkel ordreside vil man blive mødt med denne metabox ude i højre side, som regel øverest.

Overfør Faktura:
Tryk på denne knap for at overføre ordren til E-conomic, hvor den derefter laver en igangværende faktura, så du kan bogføre den i E-conomic. Denne funktion bruger én transaktion.

Bogfør Faktura:
Tryk på denne knap for at bogføre den igangværende faktura for denne ordre. Denne funktion bruger én transaktion.

Ret Faktura:
Tryk på denne knap for at sætte specifikke indstillinger for den enkelte ordre.

Opdatér Faktura:
Tryk på denne knap for at opdatere de specifikke indstillinger for den enkelte ordre.

Brug Standardindstillinger:
Tryk på denne knap for at sætte standardindstillingerne for den enkelte ordre, hvis man skulle fortryde sine ændringer.