Selve opsætningen kræver fire slags oplysninger, nemlig brugernavn, adgangskode, kunde-ID og kontakt-ID. Brugernavn og adgangskode er de samme informationer som når du logger ind på din GLS-konto. Kunde-ID er det samme som dit brugernavn. Kontakt-ID finder du inde på din GLS-konto under Processing -> Opret labels. Under Afsender nr. står der to koder. Den ene er dit brugernavn og det andet er dit kontakt-ID, som er dét du skal bruge i det sidste felt.

 

 

Gå ind i Woolabs indstillinger inde på dit website, indtask oplysningerne i felterne herinde og til sidst tryk på “GEM“. Tryk på “TEST INTEGRATION” for at se om der er forbindelse til din GLS-konto.

 

 

Som standard er Afsender‘s informationer ens egen adresse, men hvis man har en anden adresse, kan man ændre disse oplysninger her.

 

 

 

 

Forsendelsesmetoder:

 

 

 

Du kan opsætte både pris og vægt samtidigt, hvor prisen vil blive prioriteret som det første. F.eks. kunne det være, at man vil sætte en minimumspris på forsendelsen uafhængig af vægten. Når en kunde køber for mere end minimumsprisen, så kan man vælge, at herfra kun vægten skal gælde.

 

Ordresiden:

På hver enkel ordreside vil man blive mødt med denne metabox ude i højre side, som regel øverest.

 

Download label:
Tryk på denne knap for at downloade pakkelablen. Woolab beregner selv vægten for alle varerne, der ligger i ordren. Med dropdown-menuen kan man selv vælge vægten for flere labels, hvis man ønsker at sende varerne individuelt. For hver label som bliver downloadet, bruges der én transaktion.

 

 

Download returlabel:
Tryk på denne knap for at downloade returlablen. Woolab beregner selv vægten for alle varerne, der ligger i ordren. Med dropdown-menuen kan man selv vælge vægten for flere labels, hvis man ønsker at sende varerne individuelt. For hver returlabel som bliver downloadet, bruges der én transaktion.

 

 

Hvis man har kørt med WooCommerces standardforsendelsesmetoder eller forsendelsesmetoder fra andre forsendelsesmoduler før man har installeret Woolab og fragten allerede ligger gemt i ordrerne, så kan man stadig downloade labels af dem. Dog virker det kun med privat- og erhvervforsendelser.